este som sa tam nedostal, ale zaujimalo by ma, ako sa vodi MS vo vyssich ratingoch, tak 280+?
a 20 win streak? klobuk dole @maskee
Where is this... Balor?
@maskee win streak mas asi 22 (edit: 24) a pozrel som si niektore z tvojich hier s Costnerovym deckom a iba tolko by som k tomu dodal, ze ho asi idem zajtra poskladat) good job
Last edited by lama7; 03-06-2014 at 10:23 AM.
Where is this... Balor?
Právě, že se mi ten streak poved protože teď hraju jen na test serveru a úplně minimálně občas z nostalgie zahraju na live. A najednou nedávnou koukám, že mám nějak moc výher po sobě a ejhle bylo jich 16. No a pak hned končila sezóna a já pokračoval od nuly. V podstatě mi ten streak jde přes tři sezóny... konec jedné (někde okolo 300 rtg) pak celá další (od 0 zase zhruba po 300) a teď ještě pár her teď v sezóně. Až lidi upnou na novou verzi, tak si zase zahraju nějakou hru, uvidíme kam až to půjde, ale spokojenej jsem už teď. Asi se i pochlubím na fóru až to skončí :-) nevím, kolik je rekord mezi hráči. Největší streak o kterém jsem slyšel byl 21 her s Millstalkerem, ale dost možná někdo uhrál i víc.
Každopádně to, že je to přes tři sezóny dost snižuje hodnotu toho streaku, ale mi to neva a když to protáhnu i do další sezóny, vůbec se nebudu zlobit :-D
IGN: TJ Maskee - Proud member of Team Juggernauts !
@maskee streak je streak a co je doma, to sa pocitaa ze je to prave s MS niecomu napoveda... ako som spominal, tiez si asi zatancujem s tigrami
zatial som si vybral Amber
, ktora mi v tejto sezone (z poslednych 30 hier, ktore vidim v historii) vyhrala 19 +1 remiza... este musim vela trenovat.
Where is this... Balor?
Tak až budeš tancovat s tygry, tak dej vědět, rád se mrknu... nebo můžem i zahrát spolu. Aspoň testnu jak se hraje proti mému decku. Ten můj threat četlo přes 1000 lidí, ale nikdy jsem neměl tu čest svůj deck potkat na live. I když mi kámoši říkali, že prý se hrál dost. Ale to bylo v době, kdy já hrál okolo 330 rtg a né každý umí tenhle balík vytáhnout přes 300.
IGN: TJ Maskee - Proud member of Team Juggernauts !
@maskee budem rad, ked si ho potom vyskusam proti tebe :P
btw. nova verzia 2.080 klienta podporuje neotvorene booster packy, takze dalsia varka "darcekov" z kickstarter je na ceste. ale neviem este presne, ako sa k nim dopracovat. ale podla Kyle, rewards are pending a mozno zajtra budu![]()
Last edited by lama7; 03-07-2014 at 09:25 AM.
Where is this... Balor?
@maskee ked som sa nad tym tak zamyslel, teoreticky, tak mirror matchup tanecneho decku je nocna mora. pre toho, kto ide druhy![]()
Where is this... Balor?
to určitě ano,ale na názvy decků translátor nepotřebuješ a třeba já sem v tom mistrovství v sealed decku,když už jsem začal tušit (někdy za stavu 3:0),že mam hodně velkou šanci,začal po oznámení soupeře sledovat z5ně jeho hry v tom turnaji azapisoval sem si přesný počty co sem viděl))) v tomhle formátu to bylo docela feer
![]()
Bookmarks