To jsem rád, že zaujal, tak pak písni jak si s ním pořídil. Já ho teď hraju na "best wining strake" a zrovna mám za sebou 20 vyhraných her za sebou což je můj rekord.
Printable View
este som sa tam nedostal, ale zaujimalo by ma, ako sa vodi MS vo vyssich ratingoch, tak 280+?
a 20 win streak? klobuk dole @maskee
@maskee win streak mas asi 22 (edit: 24) a pozrel som si niektore z tvojich hier s Costnerovym deckom a iba tolko by som k tomu dodal, ze ho asi idem zajtra poskladat :)) good job
Právě, že se mi ten streak poved protože teď hraju jen na test serveru a úplně minimálně občas z nostalgie zahraju na live. A najednou nedávnou koukám, že mám nějak moc výher po sobě a ejhle bylo jich 16. No a pak hned končila sezóna a já pokračoval od nuly. V podstatě mi ten streak jde přes tři sezóny... konec jedné (někde okolo 300 rtg) pak celá další (od 0 zase zhruba po 300) a teď ještě pár her teď v sezóně. Až lidi upnou na novou verzi, tak si zase zahraju nějakou hru, uvidíme kam až to půjde, ale spokojenej jsem už teď. Asi se i pochlubím na fóru až to skončí :-) nevím, kolik je rekord mezi hráči. Největší streak o kterém jsem slyšel byl 21 her s Millstalkerem, ale dost možná někdo uhrál i víc.
Každopádně to, že je to přes tři sezóny dost snižuje hodnotu toho streaku, ale mi to neva a když to protáhnu i do další sezóny, vůbec se nebudu zlobit :-D
@maskee streak je streak a co je doma, to sa pocita :D a ze je to prave s MS niecomu napoveda... ako som spominal, tiez si asi zatancujem s tigrami ;) zatial som si vybral Amber, ktora mi v tejto sezone (z poslednych 30 hier, ktore vidim v historii) vyhrala 19 +1 remiza... este musim vela trenovat.
Tak až budeš tancovat s tygry, tak dej vědět, rád se mrknu... nebo můžem i zahrát spolu. Aspoň testnu jak se hraje proti mému decku. Ten můj threat četlo přes 1000 lidí, ale nikdy jsem neměl tu čest svůj deck potkat na live. I když mi kámoši říkali, že prý se hrál dost. Ale to bylo v době, kdy já hrál okolo 330 rtg a né každý umí tenhle balík vytáhnout přes 300.
@maskee budem rad, ked si ho potom vyskusam proti tebe :P
btw. nova verzia 2.080 klienta podporuje neotvorene booster packy, takze dalsia varka "darcekov" z kickstarter je na ceste. ale neviem este presne, ako sa k nim dopracovat. ale podla Kyle, rewards are pending a mozno zajtra budu ;)
@maskee ked som sa nad tym tak zamyslel, teoreticky, tak mirror matchup tanecneho decku je nocna mora. pre toho, kto ide druhy :)
to určitě ano,ale na názvy decků translátor nepotřebuješ a třeba já sem v tom mistrovství v sealed decku,když už jsem začal tušit (někdy za stavu 3:0),že mam hodně velkou šanci,začal po oznámení soupeře sledovat z5ně jeho hry v tom turnaji azapisoval sem si přesný počty co sem viděl :)))) v tomhle formátu to bylo docela feer :)