Close

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    Senior Member renew's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    298
    Tournaments Joined
    3
    Tournaments Won
    0

    v4 stuck with: "Ok. Loading..."

    I'm having this problem both on PC and on Android.

    I've updated the game to v4.090 and I can't start the game.
    When I try to log in, I get "Ok. Loading..." and then nothing happens at all.
    When I leave the game and go back, I'm logged in, but when I click "Play", it says "Contacting server...", the message quickly disappears, but nothing happens.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    4
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Same problem.Android 10. Logging -> OK..Loading-> ..and nothing..only start splash screen

  3. #3
    Junior Member le grolandais roulant's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Same
    le grolandais roulant

  4. #4
    Senior Member jacelkos's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    France (GMT+1)
    Posts
    171
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Same here
    Member of Supreme Legion

    We are legion, For we are many
    IGN: SL Jacelkos

  5. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Poland
    Posts
    61
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Same for me, even after downloading APK directly from the Shadow era website

    Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    1
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    The same problem. Will be any response here?

  7. #7
    Senior Member renew's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    298
    Tournaments Joined
    3
    Tournaments Won
    0
    Bump. I'll bump every day until we hear from the dev team.

  8. #8
    Shadow Era's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,399
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    I still haven't been able to reproduce this issue on about 10 of my devices, seems like a device specific issue or Unity engine bug. I went as far as ordering a used phone that has been reported to have this problem. Hopefully a fix will be out in the next few days!

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Quote Originally Posted by Kyle View Post
    I still haven't been able to reproduce this issue on about 10 of my devices, seems like a device specific issue or Unity engine bug. I went as far as ordering a used phone that has been reported to have this problem. Hopefully a fix will be out in the next few days!
    This is not only Android problem. I got same on PC and IOS

  10. #10
    Senior Member renew's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    298
    Tournaments Joined
    3
    Tournaments Won
    0
    Thanks for acknowledging the issue, Kyle. Please keep up posted on the effort!
    We just want to be able to play.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •