Close

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Senior Member The MiddleAgedNerd's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    706
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    cannot connect to server

    Getting this message alot lately. Have to keep hitting the battle button for about a minute before it starts looking for a game. Started yesterday. Happening to many people. It was all over telegram yeaterday.

  2. #2
    Senior Member Delay of Game's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Waiting for Opponent...
    Posts
    877
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    I feel your pain. Me too.

    The worst part was when I tried testing out by using a different deck-slot (i.e. a shitty deck), it magically worked, except then I was stuck using that crummy deck of which I had no idea what cards I even had in that deck.

    I lost. It was humiliating.

    And my opponent probably thought I was some pathetic noob.

    C'mon, fix these server issues, please.

  3. #3
    Senior Member Demigod's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Italy(GMT+1)
    Posts
    107
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Yes, we are all experiencing that recently...

  4. #4
    Senior Member The MiddleAgedNerd's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    706
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Quote Originally Posted by Delay of Game View Post
    I feel your pain. Me too.

    The worst part was when I tried testing out by using a different deck-slot (i.e. a shitty deck), it magically worked, except then I was stuck using that crummy deck of which I had no idea what cards I even had in that deck.

    I lost. It was humiliating.

    And my opponent probably thought I was some pathetic noob.

    C'mon, fix these server issues, please.
    A) what noob deck was it
    B) whats your IGN. I know its a secret but the world wants to know.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    764
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Come on Wulven this has been going on for 3 days, is anyone investigating??

    I asked in game chat and other people are also still having this problem.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    7
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Quote Originally Posted by The MiddleAgedNerd View Post
    A) what noob deck was it
    B) whats your IGN. I know its a secret but the world wants to know.
    Happening to me too all day annoying lol

  7. #7
    Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Manila, Philippines, Philippines
    Posts
    59
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Me also (from Manila)

  8. #8
    Senior Member YOTENKA's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    383
    Tournaments Joined
    12
    Tournaments Won
    0
    Been having this issue for 2 days now.
    Perhaps the issue is the country service provider
    .. Like PLDT...

    "Salus Populi Est Suprema Lex"
    Ex Ignibus Resurge!

    Magistrate of House El
    Warrior of the Blue Phoenix
    Greatness, Reborn


    INFORMATION on OUR GUILD WoTBP:
    www.wotbp.proboards.com
    or check us out here:
    http://www.shadowera.com/showthread....eatness-Reborn

  9. #9
    Senior Member starval's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States (GMT-4)
    Posts
    1,846
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Quote Originally Posted by YOTENKA View Post
    Been having this issue for 2 days now.
    Perhaps the issue is the country service provider
    .. Like PLDT...
    It's happening in the US too.
    IGN: TJ jonmaciel
    TG: @jonmaciel

    Elder, Mentoring Officer


    ShadowEra.Net Editor

  10. #10
    Devoted Fan Gondorian's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    England (GMT+0)
    Posts
    24,077
    Tournaments Joined
    1000
    Tournaments Won
    999
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by starval View Post
    It's happening in the US too.
    Has not happened for me in the UK.

    Kyle's doing a server reboot to see if that helps ...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •