Close

Results 1 to 5 of 5

Thread: Loading

  1. #1
    DP Visionary a player's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    New England, United States GMT-4
    Posts
    1,810
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Loading

    The TestFlight beta version (new yesterday) flashes 'Loading' at odd moments: during QMs, in the deckbuilder, sometimes at the World screen when there is nothing else going on.

    I thought perhaps it was refreshing the global chat, but sometimes when Loading appeared the chat count remained at zero. The flash of text is no earthshaking big deal, but might indicate a place where the program is doing something more, or something different than was intended, or that doesn't require an overt text message.
    Least active member of: ETC (Ended There by Chance)
    Account for Gondorian to transfer Shadow Crystals to: m0ghedian

  2. #2
    Senior Member jacelkos's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    France (GMT+1)
    Posts
    169
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Same thing happens with the latest 2.91.3 release on Android
    Member of Supreme Legion

    We are legion, For we are many
    IGN: SL Jacelkos

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    1,235
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    It's probably the connection refreshing because I notice it most often when in a match.
    Raised in Exile. Trained in Kiptergarten. Mastering the ways of SE one step at a time.

    Long live the Queen...

  4. #4
    Devoted Fan Gondorian's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    England (GMT+0)
    Posts
    24,044
    Tournaments Joined
    1000
    Tournaments Won
    999
    Blog Entries
    1
    Yes, I've seen it too. I think it might be when it's checking for connection to server. Hopefully Kyle will give some definitive info on it soon.

  5. #5
    The Creator Kyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,245
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    It is most likely when it's refreshing your data from the server every 5 minutes. Normally it shouldn't display that message, but so much has been changed in the UI that it was probably overlooked. I'll check into it for the next version

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •