Close

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 112

Thread: v2.9050

  1. #31
    Senior Member maxi1230's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Germany
    Posts
    1,148
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Quote Originally Posted by Kyle View Post
    They have 2 minutes to rejoin the game before you get the win. It's just letting you know what's going on. Or are you saying that you still see that message when they are playing out their turn and obviously not disconnected?
    Yeah they are obviously not disconnected... it shows up at the beginning of a game most times

    Assassin of the coming winter
    Warrior of the Blue Phoenix
    Greatness, Reborn

  2. #32
    DP Visionary Demnchi's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    North Carolina, USA (GMT -4)
    Posts
    5,842
    Tournaments Joined
    8
    Tournaments Won
    1
    The PC version seems to have an issue of some sort (or rather, at least I do). I can't login. It forever contacts the server. I've uninstalled it and reinstalled it, I've even made sure that earlier versions weren't on my computer (which btw, the launcher doesn't remove the last version). I am able to log into and play the web version, so it seems to be specific to the PC client.

    Was the Leader of Acolytes of A1

    A1's Dimensional Eyes in the Sky
    A1 Alliance: Evolution in Theory
    PFG3 Leader

    Was Shadow Era Community Manager

    Sota, The Switch Axe Monster Hunter

    "When you do things right, people won't be sure you've done anything at all."
    "Humans fight to secure peace as they envision it. The trouble is, everyone's vision is different." - Ringabel

  3. #33
    The Creator Kyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3,302
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Thanks Kosmiker, that did help! Your mac launcher should update with a new version in a few minutes...

    The PC version has also been updated, now with the launcher.

  4. #34
    DP Visionary mcley's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Texas, USA
    Posts
    653
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Quote Originally Posted by Kyle View Post
    Thanks Kosmiker, that did help! Your mac launcher should update with a new version in a few minutes...

    The PC version has also been updated, now with the launcher.
    For the PC version. Now the folder name is Shadow Era Launcher. Does it mean I can uninstall the previous one with name of Shadow Era?

    UPDATE: I met the same problem as Demnchi.
    And I also got this error message:
    Switching to resolution 154x0 failed, trying lower one
    All resolution switches have failed
    Screen: could not switch resolution (154x0 fs=0 hz=60)
    Last edited by mcley; 05-04-2015 at 05:03 PM.

  5. #35
    Junior Member kdane's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    8
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Same here. Stuck also on "Contacting Server..." on PC client after installing new version.

    Update:
    Right Clicking the shortcut and running it as administrator did the trick for me. Hope this helps!
    Last edited by kdane; 05-04-2015 at 06:07 PM. Reason: UPDATE

  6. #36
    DP Visionary Demnchi's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    North Carolina, USA (GMT -4)
    Posts
    5,842
    Tournaments Joined
    8
    Tournaments Won
    1
    Quote Originally Posted by kdane View Post
    Same here. Stuck also on "Contacting Server..." on PC client after installing new version.

    Update:
    Right Clicking the shortcut and running it as administrator did the trick for me. Hope this helps!
    Thanks! That did indeed work. Although its quite silly as I am the administrator and shouldn't have to go through that prompt every time. But at least we have a work around in the mean time.
    Was the Leader of Acolytes of A1

    A1's Dimensional Eyes in the Sky
    A1 Alliance: Evolution in Theory
    PFG3 Leader

    Was Shadow Era Community Manager

    Sota, The Switch Axe Monster Hunter

    "When you do things right, people won't be sure you've done anything at all."
    "Humans fight to secure peace as they envision it. The trouble is, everyone's vision is different." - Ringabel

  7. #37
    DP Visionary mcley's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Texas, USA
    Posts
    653
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Strange, it doesn't work for me...

    I installed the latest apk on my Android device. The game was stucked at the initial screen (DP Jericho).
    The web version keeps asking me to install Unity Web Player.
    PC version keeps contacting server.

    Today is not my day...

    Update:
    Thanks to GDC, I found the solution for web version:
    http://www.shadowera.com/showthread....l=1#post555171
    Last edited by mcley; 05-05-2015 at 02:46 AM. Reason: Update

  8. #38
    Senior Member meeklosh's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    On the bridge of the Enterprise
    Posts
    1,429
    Tournaments Joined
    25
    Tournaments Won
    4
    Yep, confirming, PC version works only if run as administrator for me
    Knight of the Dragon Order (symbol)
    Warrior of the Blue Phoenix (click)
    Greatness, Reborn


    My current achievements:Achievements
    PFG3 Member

    FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
    https://twitter.com/meeeklosh
    https://www.twitch.tv/meeklosh
    https://www.youtube.com/c/milosradojevicvp

  9. #39
    Member Peter1st's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    35
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Sounds great!

    Just to be curious about "Improved handling of resources and cache", is it fixing the black screen issue on iOS, when there're more than 250 pictures loaded?

  10. #40
    Devoted Fan Gondorian's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    England (GMT+0)
    Posts
    24,045
    Tournaments Joined
    1000
    Tournaments Won
    999
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Peter1st View Post
    Sounds great!

    Just to be curious about "Improved handling of resources and cache", is it fixing the black screen issue on iOS, when there're more than 250 pictures loaded?
    Yes, that's the intention. The old way of caching was leaving files open, which hit the 250 file open limit on iOS.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •