Close

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member p1p3p0k3r's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    85
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Subforums not showing properly - Chrome -

    Subforums not showing properly for me

    its been 2 days since this issue (used to work fine before that)

    Using chrome...

    it works fine under IE6...


    someone el se having the same issue?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    16
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Huh. I didn't even realize there was an issue until I tried using IE instead of Chrome. Apparently none of the subforums show under Chrome and I've been coming to these Forums for months. (I wasn't even aware there were subforums and thought this was a style sheet issue.) If it's of help, I'm on version 16.0.912.75.

  3. #3
    DP Visionary ToQXikZ's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    10
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    I'm having the same issue, but with the whatever it's called browser android uses. Sometimes it's there, but most of the time they're not.

  4. #4
    Senior Member Nizaris's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Dark corners and back alleys.
    Posts
    1,968
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Quote Originally Posted by ToQXikZ View Post
    I'm having the same issue, but with the whatever it's called browser android uses. Sometimes it's there, but most of the time they're not.
    Get a different one. That's the beauty of Android. Or better yet, get Tapatalk. Best app I've ever paid 2 dollars for.

    Also, I'm pretty sure this is known. I think there is a drop down menu or something similar for subforums.
    Last edited by Nizaris; 01-13-2012 at 11:13 PM.
    I made pumpkins! Firesnake and Plasma Behemoth.
    I daydream about cards too.

    My 1.5 Moonstalker deck.

    Nizaris - The Characterless Character
    Warrior of the Blue Phoenix
    Greatness, Reborn


    You can read about us OR join us!

  5. #5
    Senior Member AnAdolt's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    BC, Canada
    Posts
    8,428
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    We are aware of this problem and someday it will be fixed. You can access the subforums by going up one level to the Gameplay forum though.

    Moving thread to Site Feedback.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    263
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    There's a lot of errors with using Chrome. Try looking at anyone's profile page. All the visitor text is whited out.

  7. #7
    Senior Member AnAdolt's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    BC, Canada
    Posts
    8,428
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    That's actually a different issue that occurs cross-browser.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •