Close

Search:

Type: Posts; User: kelelawar

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    132
    Views
    14,598

    Poll: I want to give few feedbacks about @Preybird 's...

    I want to give few feedbacks about @Preybird 's artworks. "Give feedback" doesn't mean I can draw better than Preybird, I'm not a professional artist myself, but I read (and watch) lot of mangas,...
  2. Replies
    11
    Views
    1,419

    Another example is Chromancer TCG. Just like...

    Another example is Chromancer TCG. Just like Wulven, the company behind it is not a big one. IMO overall their arts have same styling, although created by different artists. And their arts are great....
  3. Replies
    32
    Views
    2,840

    200 SC. Thanks. :)

    200 SC. Thanks. :)
  4. Replies
    155
    Views
    82,629

    Join Date Jul 2011, mantap. hehe. Salam kenal bro.

    Join Date Jul 2011, mantap. hehe. Salam kenal bro.
  5. Replies
    49
    Views
    2,374

    Level 12 or 13 iirc.

    Level 12 or 13 iirc.
  6. Replies
    49
    Views
    2,374

    One simple thing to help new players. Make game...

    One simple thing to help new players. Make game versus AI gives 40 g since the very beginning/ level 1, not 20 g currently it gives. Because new players will think the game so expensive it gives only...
  7. Replies
    155
    Views
    82,629

    Salam kenal bro :)

    Salam kenal bro :)
  8. Replies
    82
    Views
    3,118

    Grats for the milestone :) Frosted Urigon

    Grats for the milestone :)

    Frosted Urigon
  9. Replies
    2
    Views
    2,669

    Percuma. Merchant belum jual kartu single SF...

    Percuma. Merchant belum jual kartu single SF juga. :)
  10. Replies
    155
    Views
    82,629

    Saya jadi agak tertarik untuk masuk guild. Tapi...

    Saya jadi agak tertarik untuk masuk guild. Tapi masalahnya saya belum pernah main QM, apalagi ikut any tournament. haha :D
  11. Dan akhirnya event ini pun berakhir.

    Dan akhirnya event ini pun berakhir.
  12. Replies
    64
    Views
    3,462

    Nice artworks. More please!

    Nice artworks. More please!
  13. Replies
    155
    Views
    82,629

    Salam kenal bro. hehe

    Salam kenal bro. hehe
  14. Replies
    27
    Views
    3,876

    I thought Moonstalker was female.

    I thought Moonstalker was female.
  15. Replies
    155
    Views
    82,629

    Bisa kok situ kalo pm dia via in game mail. Tapi...

    Bisa kok situ kalo pm dia via in game mail. Tapi kalo ga salah biayanya 10 gold.
  16. Replies
    155
    Views
    82,629

    Salam kenal. Main sejak desember 2011? Ciyus...

    Salam kenal. Main sejak desember 2011? Ciyus miapah?? haha. Berarti anda dedengkot disini ya. Apalagi kalo liat prestasi anda yg udah sampe final regional dan rank 3 QM. Pasti anda udah expert...
  17. Iya bener. Untung minggu ini jadwal lagi kaga...

    Iya bener.

    Untung minggu ini jadwal lagi kaga padat. haha
  18. Replies
    38
    Views
    14,564

    Hey, it works for World AI games too....

    Hey, it works for World AI games too. https://www.facebook.com/ShadowEraCommunity says so. :)
  19. Replies
    38
    Views
    14,564

    Not for games versus World AI? Just played a game...

    Not for games versus World AI? Just played a game versus AI, got normal exp and gold.
  20. Replies
    11
    Views
    2,344

    In indonesian, bola means ball too.

    In indonesian, bola means ball too.
  21. Replies
    17
    Views
    6,165

    Hero defend itu artinya saat hero kita di-attack...

    Hero defend itu artinya saat hero kita di-attack oleh lawan dan hero kita punya weapon, hero kita akan menyerang balik lawan itu dengan weaponnya. Nah kalo hero kita ada Armor of Ages, dia ga bisa...
  22. Replies
    57
    Views
    2,985

    Oh my.. the new Kairos artwork is... perfect.

    Oh my.. the new Kairos artwork is... perfect.
  23. Replies
    45
    Views
    2,331

    Daily rewards please.

    Daily rewards please.
  24. Replies
    17
    Views
    6,165

    Thanks Mr. Zhou86 for the quick answer. Blade...

    Thanks Mr. Zhou86 for the quick answer.

    Blade Dancer dan Yari Marksman itu kartu baru di expansion Shattered Fates yang belum release di Live Server, cuma baru ada di closed beta Test Server.
  25. Replies
    155
    Views
    82,629

    Di Indonesia kayaknya MtG kurang terkenal ya?...

    Di Indonesia kayaknya MtG kurang terkenal ya? Seumur-umur saya belom pernah liat orang maen physical MtG. Saya juga belum pernah sekalipun maen MtG baik yg onlinenya dan physicalnya. Entah kenapa di...
Results 1 to 25 of 33
Page 1 of 2 1 2